2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

Kredito korteles

Tai, sunkiais laikais, mūsų ekonomikai. Kiekvienas iš mūsų yra varžomi dėl padidėjusių pragyvenimo išlaidų. Darosi labai sunku sudurti galą su galu. Sunkiais laikais patinka tai labai lengva kaupti didžiulis kredito kortelės paskolos. Tai gali atsitikti bet kam. Net žmonės, kurie buvo finansiškai atsakingu. "Ar aš galiu tiesiog nekreipia mano kredito kortelės sąskaitos?" Yra klausimas daug atskirų užduoti sau ir draugams. Ši galimybė yra labai daug ten. Ji taip pat suteiks jums šiek tiek papildomų pinigų, už keletą mėnesių į priekį. Tačiau taip yra keletas didelių problemų, Jūs galite gauti sau į, jei nustosite mokėti savo kredito kortelės mėnesio mokėjimų.

Tai labiausiai baisu dalis Kreditinė kortelė žaidimai. Kredito kortelių įmonės bus nuolat skambinti jums ir paklausa jų pinigus. Supirkėjas gali skambinti jums 5-7 kartus per dieną. Jie bus skambinti jums namuose, jie bus skambinti jums darbe ir jie paskambinti jums į savo mobilųjį telefoną taip pat. Būta pranešimų, kad surinkimo agentai buvo raginama bosai, kolegomis ir šeimos nariais (o tai prilygsta priekabiavimui ir nėra teisėta). Jie eiti į bet kokio ilgio, kad jums ant telefono ir tada, kai jie jums ant telefono jis naudoja psichologinį būdai aikštelė suvilioti jums į jiems atsiskaitomosios sąskaitos numerius ir kitus banko informacija. Jie bus panaudoti kiekvieną triuką, kad jums mokėti. Vienas iš gerai žinomų metodų yra tai, kad jie įbauginti ir kelti grėsmę jums sakau, kad jie priims jūsų namus, automobilį ir tt Arba jie atneš policijos į savo namus. visa tai gali būti labai slegiančios dėl kai kurių žmonių. Jūs taip pat pradėti gauti laiškus iš jų laišką, ilgainiui gali paversti daugiau pastangų.

Žinok savo teises ir pranešti apie bet kokius pažeidimus policijos ir kreiptis pagalbos. Dauguma kredito kortelės yra neužtikrintas, todėl niekas negali pasiimti savo automobilį, namą, baldai ir tt Blogiausia, šių kredito kortelių bendroves, gali padaryti, tai ... jie tikrai gali pakenkti jūsų kredito balas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą